Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
"kern van teamsucces 
Wat is belangrijk? Wat kun je er zelf aan doen? Wat is de rol van toeval?"

LEZINGEN

Jacques Brinkman vertaalde de lessen uit zijn topsport carrière in combinatie met zijn ervaringen als zelfstandig ondernemer in de Topsport APK. Tien topsport principes zijn de basis voor excelleren in topsport, bedrijfsleven, onderwijs, zorg en overheid. Jacques licht toe. "Mijn tien principes samen bepalen het DNA Winnaarsmentaliteit. Winnende teams scoren op alle onderdelen minimaal een acht of hoger. Groei van zelfinzicht, naar zelfvertrouwen naar topprestaties."

Op een leuke, waardevolle en krachtige manier deelt Jacques zijn kennis en geheimen van de kleedkamer. Thema’s die verder aan bod komen zijn overwinnen, samenwerken, talentontwikkeling, leiderschap, omgaan met conflicten en het ideale team.

'Winnaarsmentaliteit is weggelegd voor iedereen!’

BIERBROUWERIJ DE UDDELAER

Als eigenaar van Bierbrouwerij De Uddelaer past Jacques Brinkman zijn theoretische kennis ook toe in de dagelijkse praktijk. Van topsporter naar ondernemer en bierbrouwer is een grote stap waar winnaarsmentaliteit voor nodig is. Forse investeringen zonder keiharde garanties op succes. Het is net topsport. Het lijntje tussen winnen en verliezen is flinterdun. Inmiddels staat er een prachtige brouwerij De Uddelaer, gevestigd in het koetshuis van Kasteel Staverden op de Veluwe. Een inspirerende omgeving met de mogelijkheid voor lezingen op locatie en na afloop als team of bedrijf te genieten van een heerlijk Uddelaer speciaal biertje. 

Opstelling
RAPPORT

Door middel van mapping van het team en de vergelijking met het DNA van diverse topteams uit de Nederlandse topsport maken we een basis- of startopstelling.

Kleedkamer
TRAINING

Met de basisopstelling gaan we de rollen binnen het team analyseren. Begrijpt ieder van elkaar waar hij of zij op het veld speelt, wat is er nodig en wie doet er wat op welk moment. Hier wordt de parallel met topsport en (over)winnen in business gemaakt.

Wedstrijd
COACHING

Na de theorie gaan we dan ook daadwerkelijk aan de slag. Elk team dat de opstelling kent en daarmee zijn of haar rol heeft, gaat het veld op. In de business start het projectteam en zal met de nieuwe inzichten het project draaien.

JACQUES BRINKMAN WERKT O.A. VOOR: