"HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT DOESN'T WORK HARD"
sportman4ps
2016KS_00I1815

Over

Jacques Brinkman was jarenlang de hockeyer met de meeste interlands achter zijn naam. In totaal speelde hij 337 interlands voor het Nederlands team waarin hij 84 goals maakte en was van 1988 tot 2000 vier keer aanwezig op de Olympische Spelen. De prijzenkast van de voormalig recordinternational is compleet. Naast olympisch kampioen in 1996 en 2000 werd Jacques twee keer wereldkampioen, eenmaal Europees kampioen en won hij drie keer de Champions Trophy.

Tijdens zijn sportcarrière als actief hockeyer begon Jacques ook als zelfstandig ondernemer. Met zijn bedrijf Brinkman Sport was hij onder andere producent en distributeur van Gryphon en Princess. Inmiddels is hij eigenaar van Bierbrouwerij De Uddelaer en webshop Holland Hockey House. Ook is Jacques meer dan tien jaar actief geweest als trainer-coach bij Amsterdam, Schaerweijde, SCHC en Laren.

OPLEIDINGEN
2010 - 2011 Management Drives, NLP, Coaching Academy Naarden
2010 - 2011 Master in Coaching aan Johan Cruyff Institute of Sports Studies
1985 - 1990 Universiteit van Amsterdam Economie
1978 - 1984 Het Nieuwe Lyceum, Bilthoven VWO

Jacques Brinkman werkt o.a. voor
capgemini logo kn_logo_pc Logo NLcoach Refresco_Gerber_logo_RGB start people logo ABN GREENMAC Essent Logo ING Rootselaar Logo_OTTO_Work_Force_PMS SANOFI_Logo_vertical 2011_4colors BPC logo Logo CIOS image logo Antea Facilicom AEGONfc UnicaLogo

Bestel nu het boek van Jacques Brinkman: Schijn bedriegt

Bestel nu het boek van Jacques Brinkman: Tot het uiterste gedreven

Berichten

Ieder bedrijf heeft een haai nodig

Als je wilt overwinnen in het bedrijfsleven zijn e...
Lees meer

Jeugdopleiding heeft impuls nodig

In Nederland zingt al een tijdje de ambitie rond o... Lees meer

Sluiten