"HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT DOESN'T WORK HARD"
sportman4ps
2016KS_00I1815

Referenties

Triple Bridge B.V.

Prof. dr. ir. Marcel Hertogh, Hoogleraar TU Delft, Managing partner Triple Bridge B.V.
"Inspirerend om met een van onze meest succesvolle sporters, die tevens topcoach, presentator en ondernemer is, tot de kern van teamsucces te komen. Wat is belangrijk? Wat kun je er zelf aan doen? Wat is de rol van toeval?"

Capgemini

Monique Vermeulen, Business controller Capgemini
"Het was een erg geslaagde dag, er waren zeer veel positieve reacties op de lezing van Jacques Brinkman. Ook de ontvangst van je boek was heel erg leuk!"

Refresco Gerber

Hans Roelofs, CEO Refresco Gerber
Success isn’t something that just happens. Success is learned, success is practised and then it’s shared. Thank you Jacques for sharing yours.

ING

Paul van Slobbe, Vice President ING Commercial Banking, FI Capital Structuring & Advisory
Nogmaals dank voor je bijdrage afgelopen donderdag, mede door jouw bijdrage hebben we een zeer geslaagde off-site gehad!

OTTO Work Force

Eric de Jong, COO OTTO Work Force
Jacques Brinkman weet op een gepassioneerde no nonse manier de ijzeren wetten van de topsport te projecteren op het bedrijfsleven en middels zijn ervaring als topsporter “tools en toepasbare methodieken” over te brengen.

Een gedreven voormalig topsporter die op gedreven authentieke wijze management teams de spiegel voorhoudt en handreikingen geeft die zeer toepasbaar zijn voor individu en teams!

Safoni

Bas van den Hurk, commercieel manager Safoni
We hebben genoten van de energie en passie van Jacques Brinkman tijdens zijn presentatie. Een inspirerend verhaal met zeer bruikbaar model Winnaarsmentaliteit.

Jacques Brinkman werkt o.a. voor
capgemini logo kn_logo_pc Logo NLcoach Refresco_Gerber_logo_RGB start people logo ABN GREENMAC Essent Logo ING Rootselaar Logo_OTTO_Work_Force_PMS SANOFI_Logo_vertical 2011_4colors BPC logo Logo CIOS image logo Antea Facilicom AEGONfc UnicaLogo

Bestel nu het boek van Jacques Brinkman: Schijn bedriegt

Bestel nu het boek van Jacques Brinkman: Tot het uiterste gedreven

Berichten

Ieder bedrijf heeft een haai nodig

Als je wilt overwinnen in het bedrijfsleven zijn e...
Lees meer

Jeugdopleiding heeft impuls nodig

In Nederland zingt al een tijdje de ambitie rond o... Lees meer

Sluiten